Diverta, brandul românesc care este pe piață de peste 23 de ani, își unește forțele cu platforma de livrare rapidă Tazz listând 10.000 de produse în aplicația acestora.

Utilizatorii Tazz pot comanda direct din aplicație, dintr-o selecție de aproximativ 10.000 de produse de la Diverta. În categoria Cărți, utilizatorii vor găsi mai multe titluri de psihologie, dezvoltare personală, parenting, ficțiune, materiale auxiliare și manuale școlare, dar și multe altele. În plus, utilizatorii Tazz vor putea comanda din magazinul Diverta și alte produse precum jucării, produse de papetărie, rechizite școlare.

Parteneriatul prevede, pentru început, trei dintre magazinele din București, cel din Centrul Vechi, cel din Plaza România și cel din București Mall, de unde clienții pot comanda peste 10.000 de produse, care le vor ajunge, în cel mai scurt timp, la ușă.

„Știm cât de prețios este timpul, iar scopul nostru este să le oferim utilizatorilor noștri acces la o diversitate cât mai mare de produse. Ne bucură mult parteneriatul cu Diverta pentru că le oferă clienților posibilitatea de a-și comanda acasă, într-un timp scurt și rapid, cărțile preferate, dar și cadouri sau alte produse de care au nevoie, dintr-o selecție de peste 10.000 de produse”, a completat Alin Șerban, CEO Tazz.

Rețeaua de livrării Diverta se află în procedură de insolvență, CITR fiind numit în luna iunie a anului trecut administratorul judiciar al rețelei.

CITR, lider al pieței de insolvență din România, parte a Impetum Group, a fost numit administrator judiciar al rețelei de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, care și-a cerut intrarea în insolvență ca urmare a dificultăților întâmpinate în criza generată de pandemie.

Strategia pentru salvarea acestui brand 100% românesc va fi bazată pe zonele de business cele mai profitabile, restructurare financiară și operațională și nu în ultimul rând, pe evoluția estimată a pieței și lecțiile crizei anterioare. Echipa CITR va începe cu analiza business-ului Diverta, în special înțelegerea provocărilor din anul anterior și va identifica modalitatea cea mai potrivită de reorganizare, anunțau reprezentanții CITR.

Sursa foto: Diverta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri