De Black Friday 2022, pe 11 noiembrie, eMAG va aduce din nou o ofertă la lingouri de aur, ofertă care a fost extrem de populară în trecut în cursul evenimentului dedicat reducerilor.

Potrivit reprezentanților eMAG, în oferta Black Friday 2022 se vor găsi, printre altele, 10 kilograme de aur, 58 de tone de carne de porc (prin parteneriate cu producători), servicii medicale, ceasuri și bijuterii de lux. O ofertă extrem de interesantă este cea de 2.500 vouchere Tarom de reducere 50% la zboruri ale liniei aeriene.

Anul acesta, Black Friday la eMAG are loc pe 11 noiembrie. Compania se așteaptă la vânzări de 639 de milioane de lei. Dat fiind volumul de comenzi, reprezentanții eMAG spun că își doresc să termine livrarea comenzilor făcute pe eMAG de Black Friday pe 25 noiembrie. Doar în prima zi vor fi 40.000 livrări în easybox în București.

Citește și: Sfaturi de la retaileri pentru cumpărăturile de Black Friday. La ce să fim atenți

eMAG are un plan detaliat de livrări pentru această perioadă, în cadrul căruia vor fi expediate 300.000-350.000 de articole zilnic. Comenzile din ziua de Black Friday - excluzând selleri din marketplace - vor reprezenta 2,5 milioane de unități. Între 30 și 40% din comenzile de Black Friday la eMAG sunt în prima oră.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Radu Pircă
Radu Pircă a lucrat în presa scrisă, online, TV și radio la ProTV, Cotidianul, stirileprotv.ro, ProFM, Jurnalul și Cultura, printre altele. A ținut seminarii de istoria gândirii politice și istorie politică și a publicat articole de istorie în România și Franța. Este absolvent de Științe Politice, în cadrul SNSPA.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri