Afacere cu preparate din carne bio


Afacere cu preparate din carne bio


BUGET
AFACERE

1000000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

48 luni

Afla cum poti pune bazele unei afaceri de retail cu carne bio.

De mai bine de 20 de ani, Constantin Aur sau Titi Aur este cunoscut pentru reusitele sale in competitiile auto. Recent insa, fostul mare pilot a decis sa se reinventeze si sa incerce un nou job: cel de antreprenor. In timpul pandemiei, Titi Aur a deschis un business cu preparate din carne 100% bio, pe nume Artisan Gourmet.

”Pandemia ne-a oprit cursurile de condus la Academie, iar pentru ca toata viata mi-am dorit sa activez si intr-un alt domeniu, m-am gandit sa incep un business in retail. Am reusit sa deschid, impreuna cu un asociat, o fabrica la Buftea, am inchiriat o mica hala si am pornit productia”, spune Titi Aur.
Investitia pentru acest business inceput de la zero a fost de circa un milion euro. Primele magazine din Bucuresti au fost deschise in Floreasca si pe Iuliu Maniu, fiind functional in prezent doar cel din Militari.

Capacitatea autorizata de productie a fabricii este de 5 tone pe zi, insa Titi Aur spune ca in mod realist, ei vor putea produce undeva la 3-4 tone pe zi. In prezent, se produc cateva sute de kg pe zi.

Produsele sunt preparate din carne de la animale crescute la ferma, din inima Transilvaniei. Carnea este transportata direct de la ferma, la Carmangeria Artisan Gourmet, unde este transata si pregatita de macelari.

Businessul Artisan Gourmet functioneaza cu circa 12 angajati, insa Titi Aur considera ca pentru a ajunge la capacitatea dorita ar avea nevoie de 25-30 de angajati.

”Produsele 100% naturale sunt mai scumpe ca cele din industrie, la noi sunt cu 20-30%. Normal ar fi ca produsele sa coste cel putin de doua ori mai mult”, a declarat Titi Aur.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Aparatură modernă pentru prepararea produselor din carne.
  • Locație ideală pentru magazine.
  • Minim 10-12 angajați.
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri