3 / 7

Facultatea de Drept din Bucuresti

Institutia de invatamant din cadrul Universitatii Bucuresti (UB) a dat cel mai puternic CEO din Romania. Mariana Gheorghe, sefa OMV Petrom, o companie cu afaceri de trei miliarde de euro in 2009, este absolventa a Facultatii de Drept a UB si este unul dintre putinii manageri din topul celor mai puternici executivi de pe plan local care a absolvit un alt profil decat cel tehnologic sau economic.

Pe lista executivilor celebri de piata romaneasca, absolventi de Drept, in Capitala, se numara si Sorin Manea - directorul general al ATE Bank, Misu Negritoiu - directorul general al ING Bank sau George Copos - proprietarul Ana Holding si finantatorul clubului de fotbal Rapid Bucuresti.

Cu toate acestea, Facultatea de Drept este implicata intr-un singur proiect finantat prin POSDRU, intitulat “Fii pregatit pentru cariera ta”, care isi doreste sa faciliteze tranzitia de la scoala la o viata activa.

Proiectul se va desfasura in perioada octombrie 2010 – septembrie 2011 si are ca obiectiv principal crearea unui model de consiliere si orientare in cariera, pentru studenti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri