1 / 6

#1. Bali

Bali este cu siguranță cea mai faimoasă destinație pentru angajații care lucrează remote. Este o oază care satisface toate nevoile nomazilor digitali: accesibilitate, mâncare excelentă, Wi-fi puternic, apusuri de soare strălucitoare, plaje luxuriante și o atmosferă relaxantă. Este un loc unde te poți concentra ușor atât la activitățile din timpul zilei de lucru, cât și la cele din timpul liber. Pentru că a fost ani zile în topul celor mai frumoase destinații din care poți să lucrezi remote, deține o mulțime de spații de coworking și cafenele pentru a satisface cererea.


Canggu este în topul preferințelor pentru ca nomazii digitali și pentru freelanceri. Poți lucra din cafenenele, restaurante sau chiar direct de pe plajă, ne recomandă platforma wifitribe.co.


Are Wi-Fi rapid și gratuit, costul vieții nu este unul foarte ridicat, spațiile lucru sunt variate, iar viața de noapte nu lipsește. Este o locație în care poți călători și singur pentru că este un loc care oferă o paletă largă de activități de petrecere a timpului liber.


Sursa foto: Pexels

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri