5 / 6

#5. New York, SUA

Pentru angajații care au un loc de muncă remote, New York este unul din orașele perfecte în care ai putea să fii, apreciat pentru multitudinea de activități, dar și pentru că promovează multuculturalitatea.


Deși știm cu toții că nu este neapărat cel mai accesibil oraș în care să trăiești, acesta compensează cu viața de noapte vibrantă și cu numeroasele obiective turistice de vizitat. Să locuiești în Manhattan probabil te va costa foarte mult, însă te poți îndrepta către locații precum Queens sau Brooklyn, mai ales că nu ești condiționat de un anume spațiu prin prisma jobului. Orașul dispune de un sistem de metrou care îți permite ușor să ajungi în toate cartierele, așa că nu va dificil să ajungi aproape oriunde vei dori.


Desigur, New York nu duce deloc lipsă de spații de coworking, unele cu vederi chiar înspre râul Hudson. Cu toate acestea, mulți angajați care aleg să lucreze remote din New York preferă cafenelele, pentru o mai mare intimitate. Cert e că indiferent ce loc ai alege din care să lucrezi, nu te vei plictisi niciodată în New York.


Sursa foto: Pexels

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri