Odată cu declanșarea pandemiei, munca remote a devenit pentru unii un vis îndeplinit. Cei care au recurs la munca de la distanță au beneficiat în sfârșit de flexibilitatea și libertatea care de multe ori se pierdea în cadrul corporațiilor de diferite dimensiuni. Așa s-a transformat munca remote din beneficiu, în necesitate. Pentru că practic munca remote înseamnă că poți să lucrezi în altă parte decât sediul companiei tale, mulți au dat deja casele lor pe unele din cele mai frumoase destiniații din lume, pentru a-și construi în sfârșit viața așa cum și-o doresc.

Top 5 cele mai frumoase locuri din lume în care să lucrezi dacă ai un job remote. Acasă poate fi oriunde

Un job remote înseamnă să nu mai depinzi în mod direct de un anume loc pentru a-ți duce la bun sfârșit task-urile. Interesul pentru astfel de joburi a crescut semnificativ în 2020, iar veștile de până acum din piața muncii de la specialiști arată că acest trend se va păstra mult timp de acum înainte. Așa că nu te mai împiedică nimic să îndrăznești să visezi la cele mai frumoase locuri din lume, dar și cele mai potrivite în care să lucrezi remote.

Nomazii digitali care lucrează deja de mai mulți ani în sistem remote sunt împrăștiați în întreaga lume, așa că iată câteva destinații de top în care să poți să lucrezi remote. Pregătește-ți bagajele!

Citește și: Vor păstra companiile sistemul de work from home și după ce va trece pandemia?

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri