De la orașele universitare celebre și pașnice și până la locațiile însorite, cu plajă din care poți să lucrezi de la terase, îți prezentăm în cele ce urmează cele mai frumoase locuri din Europa în care poți să lucrezi de la distanță. Te vei simți ca în vacanță, chiar în timp ce lucrezi. Sunt multe momente în care avem nevoie de o vacanță, iar pentru a ne satisface plăcerile constante ale sufletului, una din variantele pe care merită să le iei în considerare este mutarea într-o altă țară.

Dacă alegi să lucrezi remote într-un oraș din Europa, află că ai o mulțime de variante, mai ales că practic, tu poți să faci asta de oriunde. Dar chiar și așa, tot ai nevoie de câteva recomandări, de câteva locuri în care să poți să lucrezi remote și în regim de freelancing. Unele orașe au deja o rețea extinsă de cafenele și de spații de coworking în care să poți să te desfășori în ritmul în care ai nevoie, potrivit cntraveller.com.

Într-un alt material vă prezentam care sunt cele mai frumoase locuri din lume în care poți să lucrezi remote, dar de această dată vrem să vă arătăm câteva locuri mai aproape de România, care sunt mai accesibile.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri