2 / 6

#2. Lisabona, Portugalia

Lisabona a fost de mult una dintre destinațiile de top alese de cei care lucrează remote. Oamenii se adună aici pentru localnicii relaxați și priveliști spre plajă, asociate cu o viață de noapte energică și o mulțime de spații de coworking din care să alegi. În general, după ce locuiești o perioadă acolo, încep să te simți ca un localnic pentru că vei fi foarte bine primit.


Este o zonă foarte accesibilă și sigură, astfel încât să te simți în siguranță chiar și singur pe străzi. De explorat ai multe locuri frumoase, de la restaurante și cafenele din care poți lucra și până la baruri în care te vei distra până târziu. Și Lisabona stă bine la capitolul Wi-fi pentru că este una destul de puternică. În Lisabona trăiesc deja mulți angajați care lucrează remote de ani de zile și cu care poți avea întâlniri săptămânale, unde vă puteți împrieteni. Lisabona are un serviciu de tren care te poate duce la diferite plaje din zonă, cum ar fi Praia de Carcavelos și Praia da Conceição, unde poți practica surf sau poți merge la plajă să te bronzezi.


Citește și: Cererea pentru joburile remote ar putea crește cu 60% în 2021, față de 2020


Pentru zilele lucrătoare, poți alege un loc dintr-o gamă largă de spații de coworking sau cafenele. Lisabona este cunoscută pentru cafeaua sa care te va surprinde oriunde vei merge. Copenhagen Coffee Lab este una dintre cele mai populare cafenele din zonă pentru a lucra. Acolo găsești și pâinici proaspete și produse de patiserie.


Sursa foto: Unsplash

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri