4 / 5

Accelera: o companie externalizata pe jumatate

Infiintata in anul 2005, Academia Accelera este parte a grupului Accor Services, 11% din cifra de afaceri fiind reprezentata de serviciile oferite catre companie. Pe langa serviciile oferite pentru Accor Services, Accelera lucreaza si cu organizatii ca Vodafone, Ubisoft sau lanturile hoteliere Ibis si Sofitel. Companiile romanesti aflate in dezvoltare raman insa, principalul client.

„Eficientizarea cursurilor a fost unul din principalele motive ce au condus la crearea academiei Accelera. Inainte de crearea academiei, in cadrul companiei Accor Services se beneficia in doua feluri de training: managerii erau trimisi la cursuri in Paris, in timp ce pentru ceilalti angajati ai organizatiei se aduceau traineri la anumite intervale de timp, ceea ce presupunea o perioada de formare mai mica. In prezent un operator la servicii clienti primeste de exemplu intre 6 si 8 zile de training pe an, fata de o zi sau doua zile pe an la vremea respectiva”, a declara Bogdan Comanescu.

Cu o investitie initiala de 4 miliarde de lei, Accelera a inregistrat la sfarsitul anului 2007 o cifra de afaceri de 280.000 de euro, estimand pentru anul in curs un venit de 500.000 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri