3 / 7

'Sa supravietuim si sa facem bani'

In domeniul financiar exista deopotriva companii care prefera disponibilizarea unei parti a angajatilor si mentinerea salariilor celorlalti, dar si companii care decid o reducere salariala de 10 -15% pentru toti angajatii. Potrivit Loredanei Ladunca (foto), cei care isi mentin angajatii sunt in general institutii ale statului, pe cand multinationalele si antreprenorii renunta mai usor la o parte a personalului.

“In cazul multinationalelor insa, cuvantul de ordine este eficienta si “hai sa supravietuim si sa facem bani”. Asta se intampla pentru ca toti angajatorii se gandesc sa treaca peste criza fara sa le fie afectata calitatea business-ului sau sa le scada foarte mult productivitatea”, a spus Ladunca.

Cele mai cautate posturi pe financiar – pozitii pe care si cei de la LCL Financial Recruitment le-au avut deschise de curand – sunt cele de intern auditor, tax manager si contabili. Din cauza scaderii bursei, brokerii bursei si brokerii de credite sunt cel mai putin cautati in aceasta perioada.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri