4 / 6

Reuven Havar a renuntat la conducerea AFI Europe Romania

Mutarea primului trimestru in imobiliare ii revine lui Reuven Haver (foto), israelianul in varsta de 61 de ani, ce a renuntat in luna februarie la conducerea AFI Europe Romania, dezvoltatorul centrului comercial AFI Palace Cotroceni.

Havar va continua sa lucreze in piata imobiliara, iar functia sa a fost preluata temporar de seful AFI Europe Bulgaria, Shimon Ben Hamo. Anterior, israelianul a fost director general al Prigat Romania, iar de noua ani s-a alaturat dezvoltatorului AFI Europe.

Sub coordonarea lui Havar, AFI Europe a finalizat in toamna anului trecut proiectul AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata inchiriabila de 76.000 mp. Centrul comercial include 250 de magazine si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro.

De asemenea, Troy Javaher, directorul departamentului de investitii al companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, a preluat la inceputul anului conducerea biroului din Romania, inlocuindu-l pe Thierry Delvaux, ce a ocupat aceeasi functie vreme de sase luni.

Troy Javaher va coordona in continuare divizia de investitii a companiei, ocupand, in acelasi timp, functia de managing director al Jones Lang LaSalle Romania.

Activ pe piata imobiliara din Europa de Sud-Est inca din anul 1998, Javaher a participat, de asemenea, la redeschiderea biroului Jones Lang LaSalle din Bucuresti, in anul 2007.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri