5 / 6

Cine a venit si cine a plecat in resurse umane si media

Mihaela Damian (foto), unul din cei mai cunoscuti consultanti de pe piata locala de executive search (recrutare de top manageri), a preluat conducerea companiei SpenglerFox Romania, dupa ce la sfarsitul lui 2009 a renuntat la sefia Stanton Chase.

Damian a lucrat in Stanton Chase in perioada 2004-2009, in ultimii trei ani fiind partener. Incepand cu 2008, ea a preluat si conducerea companiei, de la Panos Manolopoulos.

Inainte de a se alatura Stanton Chase, Damian a mai lucrat ca director de resurse umane in cadrul retailerului de telefonie mobila Germanos si in cadrul Compaq Computer Romania, unde a detinut, vreme de noua ani, diverse functii, de la administrator de vanzari la director de resurse umane.

O alta mutare importanta care a avut in loc in resurse umane este cea a Sorinei Donisa, fostul CFO al companiei de resurse umane APT Resources & Services, parte a grupului APT, ce a preluat functia de director executiv, inlocuind-o pe Marilena Petrec, ce a ramas insa actionar principal, alaturi de Andrew Littauer.

Donisa s-a alaturat echipei APT in 1998, ocupand pozitia de director economic pana in 2006, cand a preluat postul de CFO in compania APT Resources & Services.

Pe segmentul media, una din cele mai importante mutari l-a avut in prim-plan pe Pavel Stanchev, seful postului de televizune Kanal D. La inceputul lui ianuarie, Stanchev a parasit compania, dupa ce fusese numit CEO in februarie 2009, “pentru a raspunde unor noi provocari in cariera profesionala”.

O alta miscare cu rezonanta pe piata de media a fost plecarea lui Silviu Ispas de la conducerea regiei de publicitate multimedia ARBOmedia.

Directorul general al ARBOmedia.net si EMI Romania a decis sa paraseasca pozitiile pe care le detinea incepand cu data de 31 martie 2010 si sa se dedice unor noi provocari profesionale.

Silviu Ispas s-a alaturat ARBOmedia in anul 2005, dupa ce activase in pozitia de consultant timp de doi ani. Din anul 2007 si pana in octombrie 2009 a fost membru in Consiliul de Administratie al EMI AG, fiind desemnat sa dezvolte EMI Romania, societate care administreaza activitatile de publishing ale grupului ARBOmedia pe plan local.

Cu 14 ani de experienta in vanzari pe piata romaneasca, ARBOmedia este filiala uneia din cele mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt.

Citeste si Ce planuri are Mihaela Damian la sefia companiei de executive search Spengler Fox

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri