3 / 7

Ionita, Attraction Club: Reputatia este esentiala pentru un club de swingers

“Casatorita, mama a doua fetite, 30 de ani” se recomanda Roxana Ionita (foto), patroana si managerul Attraction Club, primul club de swingers din Bucuresti.

A deschis localul in vara lui 2010, pornind de la o idee noua pentru piata locala de divertisment. “E un business in care lumea cauta credibilitate si profesionalism, iar eu cred ca am fost, mai ales ca femeie, persoana potrivita la momentul potrivit”, povesteste Roxana Ionita.

Patroana clubului subliniaza ca a mizat pe faptul ca pe timp de criza doar o afacere “virgina si cu potential” poate avea succes, iar acum numarul participantilor la petrecerile clubului este peste asteptari. “Attraction Club este creat la standarde occidentale si de aceea si-a castigat o reputatie foarte buna, iar pentru un astfel de business parerea publicului este esentiala, fiind practic principala carte de vizita care ii atrage pe clienti”, explica Ionita.

Clubul este deschis doar in noptile de sambata, pana dimineata, dar acum se fac pregatiri pentru a adauga in orar si ziua de vineri. “Foarte multi clienti sunt straini. Vorbim despre persoane care cunosc succesul pe plan profesional si financiar si care vor sa-si transfere aceste reusite si pe plan sexual, alegand sa se distreze alaturi de partener intr-un club de swing”, spune patroana.

Ionita afirma ca o prima prioritate de business in anul acesta este promovarea clubului, in conditiile in care doreste extinderea lui cu inca un nivel si amenajarea mai multor spatii de relaxare, precum cazile cu jacuzzi. “Un alt plan important este deschiderea unui alt club Attraction Club intr-unul din orasele din zona de vest, acolo unde exista un potential foarte mare”, adauga managerul.

Roxana Ionita vorbeste si despre lansarea unei campanii de informare si promovare axata pe incepatori, in conditiile in care sunt multe persoane care cer informatii despre ceea ce inseamna o petrecere swing. Ea spune ca “la aceste petreceri lumea renunta complet la pudoare si inhibitii si se distreza din plin, cu o libertate totala, iar apoi fiecare se intoarce la viata de zi cu zi cu bateriile incarcate”.

Primul job al Roxanei Ionita a fost acela de cercetator in cadrul BBC Romania, acolo unde a lucrat timp de patru ani. Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice in cadrul Universitatii din Bucuresti, actuala patroana a clubului Attraction a studiat diplomatia si relatiile internationale in strainatate, fiind apoi consilier parlamentar si consultant politic.

Acum isi pregateste teza de doctorat. “Tarile nordice sunt pentru minte cele mai reusite modele de societate, de aceea am ales ca tema de cercetare relatia dintre feminism si putere in Scandinavia”, mai precizeaza Ionita.

Citeste in slide-urile urmatoare:

Dobos: Romanii sunt mai interesati ca niciodata de metode chirurgicale inedite

Enea, Erotica: Cele mai bune vanzari au fost de Craciun si de Valentine’s Day

Nicolescu, United Studios: Grosul banilor nu se face din show-uri, ci din conversatii



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri