3 / 4

UPS Romania

Compania de curierat UPS se asteapta la un business in crestere in Romania. Primele noua luni ale anului trecut au avut rezultate in urcare, volumul exportului fiind mai mare cu 15% fata de 2010.

„UPS Romania a inregistrat un volum al exportului in crestere cu 15% in perioada ianuarie-septembrie, fata de primele noua luni ale anului trecut. In Europa, volumul exportului UPS a urcat cu o singura cifra in aceeasi perioada, iar businessul din Romania a contribuit la aceasta crestere europeana”, a precizat Iulia Nartea, country manager, UPS Romania.

Estimarile pentru piata de curierat din Romania se ridica la circa 200 de milioane de euro.

„Romania este cea mai mare economie din sud-estul Europei cu circa 22 de milioane de consumatori potentiali, o piata matura, cu o forta de munca dinamica, care ne ofera oportunitati de crestere. UPS va continua sa faca investitii in reteaua de transport si in noi tehnologii”, a mai spus Nartea.

Compania de curierat a anuntat anul trecut introducerea a doua noi servicii de returnari pentru clientii din 30 de tari din Europa, inclusiv din Romania, oferind companiilor si destinatarilor coletelor posibilitatea de a controla mai usor modul de returnare si schimbare a articolelor expediate.

UPS este unul dintre liderii la nivel global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, printre care se numara transportul de colete si marfuri, facilitarea schimburilor comerciale internationale. Cu sediul central in Atlanta, SUA, UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri