2 / 7

Organizatiile guvernamentale, cu ochii pe training

"In general, nu cred ca vor fi diferente semnificative fata de 2012, poate doar sub aspectul finalizarii proiectelor cu fonduri europene, dar asta va avea un impact mai semnificativ in 2014. Cred ca mediul corporatist va aloca / va cheltui banii cu dezvoltarea abilitatilor angajatilor mai degraba precaut", a declarat Diana Rosetka, manager general Achieve Global.


In contextul instabilitatii economice mondiale si a celei politie din tara, Rosetka nu crede ca se vor crea premise pentru intrari importante de investitii straine din care sa fie dislocate fonduri substantiale pentru dezvoltare profesionala.

"In conditiile de mai sus, oportunitati de crestere importante a pietei de training in 2013 nu prea vad, cel putin in acea zona a pietei in care activam noi. Ca noutate, observam o deschidere din ce in ce mai mare catre furnizorii de training privati din partea organizatiilor guvernamentale; apare o nevoie manifesta, de data asta, de profesionalizare organizationala in acest sector, care reuseste sa atraga / sa angajeze din ce in ce mai des practicieni din domeniul privat. Acestia, la randul lor, aduc cu ei bune practici in toate zonele organizationale, prin urmare apeleaza din ce in ce mai des la sprijin pentru dezvoltare profesionala din zona privata", a spus Diana Rosetka.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri