2 / 6

Daniel Kearvell, directorul general DHL

Asa cum se intampla in mod obisnuit, si in 2013 dezvoltarea industriei de expres si logistica din Romania va fi direct influentata de contextul economic al partenerilor sai comerciali cei mai apropiati, in special din Uniunea Europeana. In timp ce nivelurile de crestere si prognozele pentru UE nu sunt foarte optimiste, pentru Romania se estimeaza o crestere a pietei. In ceea ce priveste oportunitatile, credem ca intreaga industrie va beneficia cel mai probabil de o serie de investitii strategice prognozate pentru 2013 de catre companiile multi-nationale.

De asemenea, estimam ca si clientii vor avea cerinte tot mai exigente de la companiile de curierat express in ceea ce priveste eficienta si timpul de tranzit / viteza, cu precadere pe segmentul Asia, care este intr-o continua crestere.

Un nivel ridicat de stabilitate politica ar aduce crestere in intreaga economie, implicit in industria in care activeaza DHL Express Romania. Tinand cont de acest aspect speram ca in 2013 sa fim martorii unui mediu propice pentru industria de curierat expres si logistica.

Piata de curierat expres din Romania este una foarte competitiva. In 2013 vom asista la modificari in piata, odata ce tranzactia UPS-TNT va fi incheiata, insa DHL va continua sa investeasca si sa isi dezvolte operatiunile pe piata din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri