10 / 11

Avantaje ale evaluarii studentilor prin intermediul unui capstone project

LIVIU SANDU: Cred ca avantajele sunt date de munca in echipa si libertatea de exprimare in forma aceasta de evaluare. Daca ai parcurs cu interes cursurile programului si ai inteles ceea ce s-a prezentat/discutat acolo, nu-ti ramane decat sa faci o radiografie completa a proiectului final, imaginandu-ti va ca vei prezenta propriul tau proiect in fata board-ului companiei tale, nu ptr o nota ci ptr a fi aprobat si a-l pune in aplicare. De aceea noi consideram ca prin intermediul unui capstone project studentii se pot transpune mai degraba intr-o situatie reala de business decat intr-una de scoala.....

ADRIAN ANGHEL: Principalul avantaj este acela ca trebuie sa apelezi la majoritatea conceptelor dobandite la module. Utilizandu-le in cadrul unui singur proiect ele se consolideaza intr-un tot unitar si confera si perspectiva importantei lor specifice in cadrul business-ului ales. De asemenea, foarte important este si lucrul in echipa – concept central in cadrul oricarui program EMBA si element esential in cadrul oricarui business viabil.

GABRIEL MITRACHE: Sunt puse in aplicare toate (sau multe) din cunostintele predate anterior in cadrul programului de EMBA. Pentru un proiect bun este obligatorie intelegerea si punerea in context a elementelor predate anterior in timpul cursurilor. Lucrul la proiect se realizeaza in echipa dezvoltand si abilitatile de negociere si comunicare.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri