1 / 11

Cel mai dinamic serviciu al anului

Premiul “Cel mai dinamic serviciu al anului” acordat noii generatii a fost castigat de Transporturban.ro. La acesta categorie nominalizarile au fost Star Taxi, Gropometru si Transporturban.ro.


"Este un proiect care a atras un investitor, compania Simplus, si in care ii avem parteneri pe cei de la Vodafone si Google. Principalul plan este sa dezvoltam servicii, iar Transporturban.ro sa fie exportat si in strainatate", a declarat la ridicarea premiului Tudor Iliescu, unul dintre fondatorii Transporturban.ro.


Premiul “Cel mai dinamic serviciu al anului” acordat generatiei experimentate a fost castigat de mobilPay Mastercard mobile, care a concurat cu serviciul de televiziune prin satelit (DTH) Orange TV si pachetele de Internet, de 500Mbps si 1.000 Mbps, de la RCS&RDS.


"Realistic, cred ca vor mai fi 10-20 de ani pana cand vom ajunge sa nu mai platim cash. Mai important este cand incepem insa sa facem acest lucru si nu cand se termina procesul. Noi, prin lansarea acestui serviciu, am fost mai mult un catalizator", a afirmat, Gabriel Ghita, business development manager in cadrul Mastercard Europe.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri