4 / 11

Managerul anului 2013

Premiul “Managerul anului 2013” acordat noii generatii a fost castigat de Tadeusz Kuropatwinski, general manager XTB Romania. La aceasta categorie au fost nominalizati si Dorin Pena, director general Cisco Romania si Daniel Truica, CEO Vola.ro.


Premiul a fost inmanat lui Tadeusz Kuropatwinski de catre Cristina Savuica, sefa companiei de recrutare Lugera.


"Multumesc, sunt onorat pentru distinctia primita si multumesc intregii mele echipe. (...) Educatia in domeniul pietelor financiare va fi obiectivul nostru principal in 2014, an in care vom investi in acest domeniu un milion de euro. Romania este un loc extraordinar, iar eu cred cu tarie in aceasta piata, care are nevoie de mai multi profesionisti in domeniul pietei de capital", a declarat Tadeusz Kuropatwinski.


In schimb, premiul “Managerul anului 2013” pentru generatia experimentata a fost castigat de Severina Pascu (foto) – CEO UPC Romania si Ungaria, in urma concurentei cu Vlad Bog, HR Microsoft si Claudiu Soare, CEO Holcim Serbia.



Premiul a fost inmanat de catre Viorel Panaite, managing partner Human Invest, furnizor de servicii de formare profesionala, managerului de HR al companiei UPC, Celesta Padineanu, in numele Severinei Pascu.


"Multumesc pentru premiu. Severina Pascu este un lider autentic si managerul care a reusit sa puna in echilibru familia si munca, aducand munca acasa si spiritul familiei la munca", a spus Padineanu.


Severina Pascu are doi copii, iar in august anul acesta a preluat functia de CEO al UPC si pentru filiala din Ungaria.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri