3 / 5

Leroy Merlin pregateste inaugurarea magazinului din Craiova, al doilea al retelei

Leroy Merlin, grupul francez prezent pe piata din Romania din toamna anului 2011, companie care a anuntat recent achizitia concurentului Baumax in Romania, va inaugura in toamna acestui an cel de-al doilea magazin propriu al retelei, in Craiova, in urma unei investitii care ar urma sa se situeze intre 13 – 16 milioane de euro si care va genera circa 140 de angajati.


Desi era programat initial pentru o inaugurare in primavara-vara acestui an, lucrarile din Craiova au fost incetinite, ceea ce face ca deschiderea magazinului sa fie amanata pentru a doua parte a anului. “Am intampinat anumite dificultati la magazinul din Craiova. Daca din acest moment lucrarile de la Electroputere Parc s-ar derula la foc continuu, atunci am putea asista la o inaugurare in luna septembrie. Nu depinde de noi”, a declarat Cristian Petrescu, director de dezvoltare al grupului francez in Romania, intr-un interviu acordat WALL-STREET.RO la finalul lunii iunie.


Leroy Merlin a demarat totodata, la inceputul acestei veri, lucrarile pentru cel de-al treilea magazin propriu al retelei si al doilea din Capitala, spatiul pe care ar urma sa fie amplasat magazinul situandu-se in zona de sud – vest a Capitalei, pe Soseaua Alexandriei, in apropiere de orasul Bragadiru.


In urma achizitiei Baumax la nivel local, Leroy Merlin va ajunge in Romania pana la finalul anului la un total de 17 magazine.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri