1 / 11

Povestea femeii de succes de la conducerea celei mai mari banci din Romania

Desi a absolvit Facultatea de Calculatoare, primul job a fost in domeniul bankingului, fiind impinsa de curiozitate si crezand ca exista un model dezvoltat la momentul respectiv, in 1996. “Am descoperit ca nu era deloc asa si ca de fapt eram destul de departe de ceea ce tehnologia permitea. Curiozitatea s-a transformat in pasiune si apoi in lucruri pe care am putut sa le construiesc. Am inceput, am ramas si dupa 20 de ani inca sunt in banking”, spune Demetrian.


Prima sa functie a fost cea de informatician si avea salariul mai mic decat femeia de serviciu. Spune ca nu era frustrata de acest lucru pentru ca era motivata de dorinta de a initia si de a dezvolta lucruri. Si astfel, dupa trei ani preia proiectul de reorganizare al retelei de retail BRD, banca la care lucra: “Sa faci acest lucru in anii 2000 inseamna un efort fantastic. Plecam luni si ma intorceam sambata, calatoream din agentie in agentie”, isi aminteste cea care astazi este o femei de succes in domeniul bancar.


Eu am trait fiecare moment, de la salariul mai mic decat al femeii de serviciu la momente puternice de migrari din sistem, campanii importante, reorganizari si evenimente.


Dana Demetrian


La fiecare doi-trei ani, a preluat din ce in ce mai multe responsabilitati, iar in 2003 devine director de divizie in cadrul BRD. “Primul job de director a fost important, lucram cu colegii cu care crescusem si trebuia sa ma transpun in prieten, coleg, sef, om care trebuia sa organizeze, construiasca si sa inoveze si toate acestea le faceam cu oameni de varsta mea sau chiar peste”.


Citeste integral povestea Danei Demetrian

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri