10 / 11

Cum a reusit o corporatista sa transforme un desert intr-o afacere cu gust de Italia

Mihaela, care lucreaza de 9 ani in compania de audit financiar cu sediul in Bucuresti, a mers in aprilie 2015 la o intalnire de business in Sibiu. Pana aici nimic deosebit, doar ca la sfarsitul intalnirii a primit inghetata artizanala la desert, o pura intamplare care avea sa devina afacere in centrul Bucurestiului. "Am zis: este cea mai buna inghetata pe care am mancat-o vreodata si o s-o aduc in Bucuresti. Simteam ca este ceva cu produsul asta, le povesteam tuturor ca am mancat cea mai buna inghetata", spune Mihaela Cuturescu despre inghetata artizanala produsa de o familie de romani din Sibiu doar pentru export in Germania.


Asa ca in septembrie 2015 femeia de afaceri a inregistrat firma sub forma SRL-D cu 200 de lei, in ianuarie 2016 a mers sa "fure" experienta la un targ de gelato in Bologna, iar in primavara acestui an a deschis, impreuna cu prietenul ei, gelateria Gelatecco, dupa o investitie de 15.000 euro in amenajare, bani din economii proprii. Cum este vorba despre o afacere sezoniera, intrucat inghetata se vinde 4-5 luni in Romania, Mihaela Cuturescu estimeaza ca va recupera investitia in gelaterie in trei ani de zile.

Citeste povestea integral aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri