3 / 11

Femeie de succes: Cristina Popa, fosta invatatoare care conduce Fashion Days

Pasiunea Cristinei Popa pentru online a inceput in 2004 cand a inceput sa lucreze pentru o companie franceza care oferea rezervari de camere de hotel, un fel de concurent al Booking.com. Insa inainte de a lucra in industria de online ori cea de servicii, Cristina Popa, una dintre cele mai importante femei de afaceri din Romania, a fost invatatoare timp de un an.


“Eu am absolvit Liceul Pedagogic, iar apoi timp de un an am fost invatatoare la clasa a IV-a, in Bacau, orasul in care m-am nascut. Mi-a placut foarte mult acest lucru, dar am renuntat pentru ca salariul era atat de mic incat nu reuseai sa te descurci oricat de mult te-ai fi straduit sau oricat te pasiona. Dar nu cred ca as schimba ceva in cariera mea. Cand am descoperit online-ul in 2004-2005 am stiu ca asta este ceea ce vreau sa fac”, explica cea care in 2011 a devenit country manager al Fashion Days.


Pentru ca in liceu era pasionata de economie, ba chiar a si fost olimpica la aceasta materie obtinand primul loc pe judet, s-a inscris Facultatea de Administrarea a Afacerilor din cadrul ASE Bucuresti.


A terminat Facultatea in 2001 si in acelasi an s-a angajat la compania de curierat Romexpress Curier, unde a lucrat timp de un an si jumatate. In 2003 s-a angajat la SRR Natural, o companie de suplimente nutritive unde a pus bazele primului call center din cariera sa.

Citeste continuarea aici

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri