4 / 11

Tanara de 31 de ani care a lasat tocurile pentru cizmele de santier

Spune ca vanzarile in fashion o reprezinta, desi a lucrat in alte domenii pana sa-si dea seama care este job-ul potrivit. Initial, se pregatise pentru o cariera in domeniul bancar, inclusiv liceul si facultatea absolvite aveau profil economic. “De mica, aveam trei, patru ani si ma intrebau parintii ce vreau sa devin, eu le spuneam director de banca. N-am ajuns director de banca pentru ca nu mi-am mai dorit”, spune Alina.

Primul job “cu acte in regula” l-a avut chiar din primul an de facultate, in contabilitate, desi cochetase cu munca inca din vacantele de vara din perioada liceului. Dupa trei ani in cadrul unei companii de comercializare echipamente pentru televiziune, a realizat ca un job in domeniul bancar nu o reprezinta: “Am inteles ca nu pot fi un director de banca, sa stau intr-un birou, pentru ca eu sunt un om dinamic, trebuie sa am activitate, sa creez, sa schimb. Compania pentru care lucram vindea echipamente TV si mi-am dat seama ca vanzarile sunt un domeniu spre care m-as putea indrepta”, povesteste Alina.

Gandesc de regula pozitiv si stiu intotdeauna ca, oricat de greu ar fi, trecem peste si nu exista decat un singur final: fericit.
Urmatorul job a fost in domeniul vanzarilor materialelor de constructii, un job care necesita si munca de santier. “Era o lume a barbatilor, iar eu eram o tanara, dar acest lucru m-a ajutat. Am vazut de multe ori uimire pe fata lor, insa daca erai deschisa si aveai ceva inteligent de spus, chiar aveai sanse sa inchei contracte”, spune Bistreanu.

Totusi, domeniul constructiilor nu o atragea foarte mult si la scurt timp obtine un post de director de magazin si deschide a treia unitate Koton din tara. Afla aici cum a evoluat cariera sa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri