15 / 16

Lucian Trofin, Eisberg: Mi-as dori o usurare a interactiunilor stat-cetatean

Lucian Trofin, director general Eisberg, crede ca varianta actuala de guvernare a functionat si chiar a reusit sa mentina anumite echilibre macro, referindu-se in special la deficitul bugetar. La polul opus, dezamagirea cea mai mare este legata de incoerenta sprijinului politic. In schimb, ar dori sa vada o continuitate a masurilor incepute si chiar „extinderea cu impact in adancime”.


Si-ar dori sa vada in noua guvernare o debirocratizare in sensul eficientizarii procesului de implementare a obtinerii de fonduri europene, „practic cea mai ieftina si corecta forma de finantare pentru activitati si investitii viabile”.


„In plan personal mi-as dori continuarea procesului de profesionalizare si usurare a interactiunilor stat-cetatean”, spune Lucian Trofin.


Anul acesta, investitiile Eisberg s-au ridicat la aproape un milion de euro, business-ul urmand sa atinga o cifra de afacer de 7,5 milioane euro. Pentru anul viitor compania isi propune sa aiba o prezenta mult mai activa in principalele orase mari din tara si sa dezvolte conceptului de fresh convenience si in zona de fructe prin parteneriate cu firme de catering.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri