10 / 11

Berluti

La capitolul cultura organizationala, retailerul francez Berluti, cu o vechime de peste 130 de ani, are totusi o atitudine moderna, concentrata pe crearea unui mediu de lucru motivant.


Incepand cu 1985, talentul lui Berluti in marochinarie a dat nastere la unele dintre cele mai bune incaltari pentru barbati din lume. Astazi, compania ofera aceeasi atentie la detalii mediului si culturii organizationale. Pe langa faptul ca angajatii beneficiaza de servicii de concierge, de cizmarie si de calcat la presa, cursurile de yoga saptamanle si fresh-urile intra si ele in ofera Berlutti.


Compania este destul de mica – are doar 148 de angajati in sediul principal – insa se mandreste a fi foarte agila in operatii. In plus, incurajeaza comunicarea intre echipe si departamente ca parte a proceselor de a intari relatiile intre angajati, precum si team building-urile.


Fondat in 1895 in Paris, Berluti face parte din grupul Moet Hennessy Louis Vuitton (MHLV) si a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 150 milioane euro.


Sursa foto: Sorbis/Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri