2 / 9

Carrefour: 6 hypermarketuri si 17 supermarketuri

In primele trei trimestre ale acestui an, retailerul francez a dus o politica de dezvoltare dinamica a retelei: cu cele 6 noi hypermaketuri deschise in 2008, Carrefour a ajuns la un numar de 17 astfel de magazine in Romania, tot 17 fiind si numarul supermarketurilor Carrefour Express lansate anul acesta.

Daca in primele 6 luni ale anului retailerul francez deschisese 4 noi hipermarketuri in Suceava, Arad, Pitesti si Vitanis Retail Park din Bucuresti, in trimestul al treilea Carrefour si-a continuat extinderea prin inaugurarea a doua noi locatii: Carrefour Focsani, deschis in Parcul comercial European Retail Park, si cel de-al doilea magazin din Iasi, deschis in Parcul comercial Era Shopping Park, ambele dupa investitii de cate 20 mil. euro.

De asemenea, Carrefour si-a propus ca, pana la sfarsitul acestui an, toate cele 21 de magazine Artima cumparate in toamna anului trecut de la fondul de investitii Enterprise Investors sa fie remodelate sub Brandul Carrefour Express. Pana in prezent s-au inaugurat 17 astfel de supermarketuri, urmand ca pana la sfarsitul acestui an sa mai fie inaugurate inca patru.

Retailerul francez Carrefour a inregistrat in primul semestru din 2008, pe piata din Romania, vanzari totale de 508 milioane de euro, in crestere cu 40,3% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri