8 / 9

Mega Image - 24 de magazie, dintre care doua deschise anul acesta

Lantul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaize Group, a inaugurat doua noi magazine in primele 9 luni ale anului, ajungand astfel la o retea de 24 de unitati. In prezent reteaua Mega Image detine 21 de magazine in Capitala, doua in Constanta si unul Ploiesti.

La 1 septembrie retailerul belgian a finalizat si achizitia celor 14 supermarketuri La Fourmi, prezente pe piata din Capitala, in urma unei tranzactii de 18,6 milioane euro. Astfel, Delhaize Group va converti magazinele La Fourmi, ce au o suprafata de vanzare de 350-500 metri patrati, in supermarketuri Mega Image in urmatoarele sase luni. Rezultatele La Fourmi vor fi consolidate in rezultatele Delhaize Group incepand cu 1 septembrie 2008.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, avand o retea ce cuprinde in prezent 24 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.500 magazine. Grupul a avut venituri de 19 miliarde euro la finalul anului 2007.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri