4 / 5

Trainerii nu si-au pierdut speranta

Probleme din piata nu-i descurajeaza pe traineri, o parte dintre acestia “avand semnale” ca piata va incepe sa-si revina in cel de-al doilea trimestru.

“In momentul de fata nu putem spune cu certitudine cum va arata evolutia companiei noastre pe 2009. Exista foarte multe variabile cu care lucram si avem scenarii pentru mai multe situatii. Sunt semne care arata ca piata incepe sa se aseze si ca bugetele, care pana acum au fost blocate, se vor dezgheta, insa mai trebuie sa mai treaca ceva timp pentru a putea vedea exact care este starea de spirit”, explica Viorel Panaite, de la Human Invest, care crede ca la finalul lunii mai firmele vor avea o imagine mult mai clara asupra pietei.

Pe de alta parte, Marius Balasoiu – ForPeople - considera ca angajatorii inca dispun de bugete de training, dar ca evita sa le deblocheze pentru ca vanzarile nu au fost “senzationale” in primele trei luni.

”Totul este sa avem rabdare si mai ales sa supravietuim pana cand bugetele se vor debloca in fine. E doar o chestiune de timp”, conchide Balasoiu.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri