3 / 5

Rezultate conform asteptarilor in primul trimestru

TNT Romania a inregistrat in primele trei luni ale acestui an un declin de 5% a cifrei de afaceri, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai importanta scadere fiind la extern. “La intern, cifra de afaceri a crescut cu 24%, insa, la international, scaderea a fost de 12%”, spune Enache.

Numarul total de transporturi a crescut cu 17%, care a provenit dintr-o crestere de 24% a transporturilor interne si o scadere de 7% pe international.

“In 2009 estimam o cifra de afaceri egala sau sensibil mai scazuta decat anul trecut, insa principala tinta este mentinerea profitului, de circa 20% din cifra de afaceri”, declara Enache, care preconizeaza o scadere de pana la 10% a pietei locale de curierat.

In cazul TNT, circa 80% din venituri provin din expedierile internationale, in timp ce doar 20% sunt reprezentate de expedierile interne. "Practic, pentru procentul de 20% din total venituri se depune aproape 80% efort si invers. Expedierile internationale genereaza cele mai mari afaceri pentru noi”, afirma oficialul TNT.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri