3 / 5

Colacul de salvare vine din consultanta si nu din fonduri structurale

Pentru multe companii din piata, apasate de greutatile financiare, cu creante nerecuperate, dosarele pentru fondurile structurale au parut, la inceput, mana cereasca. Insa la mai bine de trei trimestre de la aplicare, desi unele proiecte au fost aprobate, banii intarzie sa apara.
Asa ca unele firme mici de training mizeaza pe servicii individualizate, mulate pe caracteristicile si problemele clientului.

“In anul 2009, ne-am "restructurat" oferta de servicii pe specificul "beneficiarului individual", fata de anul 2008, cand am furnizat mai ales programe de training catre "beneficiari organizationali" (companii).

Pentru companii furnizam programe de workshop-uri pentru manageri si profesionisti, care au ca obiective intelegerea si identificarea solutiilor de management al costurilor proprii fiecarui departament”, mentioneaza Racsa.

De fondurile europene destinate HR-ului beneficiaza in acest moment 446 de companii, conform AMPOSDRU, autoritatea de management care gestioneaza programul. Suma totala acordata atinge cota de 485 de milioane de euro.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri