7 / 8

Consumul de servicii si produse romanesti vor repune economia pe crestere

“Sunt absolut convins ca toate companiile si-au pus lucrurile in ordine in 2010, a fost ca un wake-up call (apel de trezire – n. red.)”, spune Dragos Damian (foto), directorul general al producatorului clujean de medicamente Terapia Ranbaxy.

Pentru 2011, Damian se asteapta la o crestere de 3-5%, in conditiile in care avansul va fi influentat de trei factori: efectul de baza, pe fondul unui 2010 care a fost “foarte jos”, materializarea exporturilor si avansul consumului.

Directorul general al Terapia spune insa ca economia va progresa daca va fi sustinut consumul de servicii si produse romanesti. “Din punctul meu de vedere, ca om de operatiuni si nu de comentator la televizor, sporirea consumului de servicii si produse romanesti reprezinta principalul motor de crestere sustenabila”, puncteaza Dragos Damian.

Directorul general al producatorului de medicamente mai spune ca “nu creditele de refinantare, real-estate-ul” vor ajuta economia interna, ci un consum real, care sa impulsioneze cresterea PIB-ului.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri