6 / 7

Cetelem: Rate cu DAE zero, 5% cashback la cumpărături și dobândă promoțională la creditele de nevoi personale

Potrivit unui comunicat transmis de Cetelem, de Black Friday, posesorii de carduri de credit Cetelem beneficiază de cumpărături în trei rate cu DAE 0% pentru tranzacțiile efectuate în magazinele care afișează sigla Mastercard Plata în rate. Oferta este valabilă și pentru tranzacțiile online prin platforma PayU, la următorii retaileri: flanco.ro, vivre.ro, pcgarage.ro și hornbach.ro


În plus, până la finalul lunii noiembrie, toți clienții BNP Paribas Personal Finance care dețin un card de credit Cetelem se bucură de o reducere suplimentară de 5% la plata cu cardul în magazinele fizice și online, la cumpărături de minimum 300 de lei. Reducerea se aplică inclusiv produselor care sunt deja reduse de comercianți și va fi virată ulterior clienților înapoi pe card. Oferta se activează în momentul plății și nu se aplică tranzacțiilor în rate.


În cazul creditului de nevoi personale, campania cu dobândă promoțională începând de la 8,49% continua și de Black Friday. Creditele sunt acordate în lei, prin telefon, cu rate fixe pe toată durata contractului, fără comisioane și fără garanții.


Sursa foto: Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri