4 / 7

Mutare previzibila la Libra Bank

Actionarii Libra Bank au decis in aceasta vara numirea lui Emilian Bituleanu in functia de pesedinte al Consiliului de Administratie (CA) al Libra Bank, care a ocupat din 2003 postul de vicepresedinte in cadrul bancii.

Bituleanu asigurase interimar conducerea bancii din toamna anului trecut dupa plecarea fostului presedinte, neamtul Axel Hummel.

“Ne-am axat sa obtinem profit in fiecare luna de la inceputul anului. Vrem sa terminam anul cu un profit de aproximativ un milion de euro”, ne-a declarat recent Emilian Bituleanu.

Din anul 2003, Emilian Bituleanu a ocupat functia de vicepresedinte al Libra Bank, avand o contributie semnificativa la procesul de relansare si dezvoltare a bancii, dupa achizitia acesteia de catre companiile membre ale grupului american de investitii New Century Holdings.

Emilian Bituleanu are o experienta de peste 12 ani in functii de conducere in domeniul financiar-bancar. Anterior numirii sale ca vicepresedinte la Libra Bank, Emilian Bituleanu a avut ocupat functii de conducere la Bancorex, BNP-Dresdner Bank si Finansbank. Bituleanu este absolvent al programului Executive MBA si al Institutului Politehnic Bucuresti, precum si al mai multor cursuri post-universitare in domeniul managementului bancar si gestionarii afacerilor.

Prin numirea lui Emilian Bituleanu in functia de presedinte al CA, actionarii au urmarit continuitatea strategiei pe care Libra Bank si-a stabilit-o, si anume aceea de a deveni banca specializata in oferirea de solutii financiare profesiilor liberale si pentru firmele mici si mijlocii (IMM).













Inapoi la articol

Setari Cookie-uri