1 / 4

BCR si BRD - principalele banci preferate de romani

BCR si BRD raman bancile preferate ale romanilor, atat ca institutii ale caror servicii le utilizeaza cel mai des, cat si ca banca principala.

Serviciile bancare oferite de Banca Comerciala Romana si BRD - Groupe Societe Generale sunt cele mai utilizate de romani, potrivit unui studiu realizat de TNS CSOP referitor la reputatia bancilor. Analiza a fost realizata pentru 2.268 de persoane ce au dat raspunsuri multiple, din care 36,3% au votat pentru serviciile BCR, iar 31,6% au ales BRD.

Mai mult de atat, BCR si BRD sunt si bancile principale la care romanii aleg sa realizeze cele mai multe operatiuni bancare, 50% dintre persoanele intrebate de TNS CSOP declarand ca aleg una dintre cele doua institutii.

Pe locul al treilea in clasamentul celor mai utilizate banci se claseaza Raiffeisen Bank cu o pondere de 16,9%, ea fiind urmata de Banca Transilvania cu o cota de 15,3%.

Pe urmatoarele doua pozitii se situeaza Bancpost si CEC Bank cu un rezultat eferent studiului de 11,8%, respectiv 11%. Ultima pozitie in clasamentul celor 7 banci ale caror servicii sunt utilizate cel mai des se afla ING Bank cu o pondere de 5,8%.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri