5 / 6

Aegon - Eureko Romania

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a reprezentat compania olandeza Aegon in tranzactia de preluare a portofoliilor de asigurari de viata si pensii private ale Eureko din Romania, dupa ce au ajuns la un acord cu Achmea, grupul financiar ce controleaza asiguratorul local.

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii a fost condusa de Silvana Ivan, partener, alaturi de care avocatii Horia Ispas si Ciprian Timofte au avut un rol cheie in acest proiect, se arata in comunicatul casei de avocatura.

"A fost o tranzactie complexa, ce a implicat doua ramuri-cheie ale domeniului financiar (asigurari si pensii) si care s-a finalizat dupa peste sase luni de negocieri. In prezent, asistam Aegon in legatura cu indeplinirea formalitatilor de aprobare din partea autoritatilor de reglementare. Preluarea portofoliilor Eureko reprezinta una dintre cele mai mari tranzactii din segmentul asigurarilor de viata si de pensii private (pilonul II si III) din Romania, marcand o tendinta deja vizibila de consolidare si extindere a operatiunilor principalilor jucatori", a declarat Silvana Ivan.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri