3 / 11

3. Paste in Moeciu: cazare de la 35 lei/noapte

La o pensiune de doua margarete din Rasnov pretul de cazare pentru o persoana este de 45 de lei pentru o noapte, fara masa inclusa, turistii avand la dispozitie bucatarie utilata unde isi pot prepara singuri mancarea. Unitatea se poate inchiria unui grup, dar si individual.


Turisii pot beneficia de o oferta similara si la o pensiune de trei margarete din Moeciu de Jos, pretul fiind de 50 de lei pe noapte pentru o persoana, cu pachet pentru minimum patru nopti. Cei care nu vor sa aiba grija meselor se pot caza la un hotel de trei stele din Bran, unde pensiunea completa si masa festiva de Paste costa 185 de lei pe noapte pentru o persoana, cu un sejur de minimum doua nopti.


Si la Predeal turistii pot gasi preturi mici la cazare. Astfel, la o vila de doua margarete pretul pentru camera dubla matrimoniala este de 35 de lei pe noapte de persoana, iar camera dubla superioara costa 38 de lei pe noapte pentru o persoana. Tot in Predeal, la o pensiune de doua margarete de la Cota 1200 pachetul de Paste, cu minimum trei nopti cazare si masa festiva inclusa, porneste de la 60 de lei pe noapte de persoana.


Sursa foto: Peisaj in Moeciu/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri