5 / 6

Smartphone-uri ideale pentru sport

Intr-o epoca a Internetului, in care si sportul a devenit inteligent, un smartphone devine o necesitate. Tot mai multi producatori de terminale mobile au inceput sa puna accentul pe smartphone-uri in care isi indreapta tot mai mult atentia pe sanatate.


Samsung este unul dintre producatorii de telefoane care inca din urma cu doi ani de zile au mizat pe acest factor, chiar de la lansarea pe piata a Samsung Galaxy S4.


In luna martie a acestui an, Samsung a prezentat pe piata noua gama de telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge, telefoane care dispun de aplicatii destinate sportului.


Chiar daca la inceput preturile cerute pentru noile telefoane erau de-a dreptul exorbitante, acum se gasesc terminale Samsung Galaxy S6 la preturi foarte bune in aceste zile la CEL.RO sau Evomag.ro, in ambele magazine la un pret de 3.099 de lei.


O varianta ar fi si iPhone 6 al celor de la Apple, cu un ecosistem foarte bine dezvoltat si bine pus la punct, care si-a castigat de-a lungul timpului tot mai multi fani.


Preturile pentru noul iPhone 6 au scazut in ultima perioada si pornesc in momentul de fata de la circa 3.000 de lei si se gasesc in toate marile magazine de la noi. Preturi bune am gasit in magazinele CEL.RO si Evomag.ro.


Atat noile modele de telefoane de la Samsung, dar si noile terminale iPhone sunt printre cele mai populare smartphone-uri din acest an, ceea ce face sa existe o compatibilitate si mai buna intre dispozitivele mobile si aproape orice dispozitiv extern, fie ca este vorba despre husa sau bratara inteligenta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri