3 / 6

Esarfe si tricouri din matase de la Marie Nouvelle

Esarfe, rochii, tricouri, fuste din matase, genti, dar si produse pentru decorarea casei precum tablouri ori veioze sunt cateva dintre produsele pe care le gasiti pe site-ul Marie Nouvelle.


Desi site-ul comercializeaza produse diverse, cea mai variata oferta este in privinta esarfelor din matase naturala, care pot fi cumparate la preturi intre 200 si 730 de lei.


Marie Nouvelle este un business creat la finalul lui 2012 de catre Maria Dermengiu (33 de ani), de profesie avocat.


„Sunt una dintre aceia care au ales sa-si schimbe meseria <<serioasa>> cu una nu mai putin serioasa, dar vazuta ca un hobby. O schimbare necesara care m-a asezat in pozitia incepatorului, a novicelui care descopera ca trebuie sa reinvete de la zero o alta meserie. Sunt artist vizual- pictorita si designer de obiect. Acum 5 ani, la 28 de ani, mi-am propus s fac din pictura nu un hobby, ci un job, renuntand la meseria de avocat. Am fost admisa la University of Arts London, dar destinul a facut ca eu sa raman in tara si sa incerc pe cont propriu sa imi realizez menirea”, declara in urma cu doua luni Maria Dermengiu pentru Wall-Street.ro.


Pentru anul acesta, antreprenoarea estimeaza afaceri in jurul a 160.000 de lei (35.000 de euro), peste 60% din vanzari fiind de esarfe. Majoritatea vanzarilor sunt online, insa produsele se gasesc si in cadrul galeriei de arta contemporana Galateca, in magazinele online Band of Creators si Molecule-F.com, in librariile Carturesti Verona si Carturesti Carusel.


Afla mai multe din articolul: Tanara care face zeci de mii de euro din vanzarea de esarfe care ajung sa coste si 200 de euro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri