2 / 8

O piata de 80 de milioane de euro, in plina dezvoltare

Acest interes al oamenilor de afaceri din Romania cu privire la serviciile de office design puse la dispozitie de producatorii de mobilier de birou este asadar unul recent.

"Zona serviciilor – inclusiv a celor de office design sau concept – a cunoscut o crestere importanta in ultimii 2-3 ani. Pot fi identificati cativa factori acceleratori in acest sens: atentia sporita acordata de companii imaginii lor, inclusiv in modul cum este aceasta sustinuta de amenajarea spatiilor de lucru, tendinta multinationalelor dar si a firmelor romanesti de a-si innoi mobilierul de birou intr-o perioada mai scurta de timp, dezvoltarea sustinuta a segmentului imobiliar de birou si cresterea ofertei de spatii de birouri de clasa A si B"
, mai puncteaza reprezentantul Mobexpert Office.

In ceea ce priveste criteriile de care tin cont oamenii de afaceri atunci cand aleg sa-si mobilize birourile sunt numeroase. "Majoritatea clientilor petrec 90% din timp la birou, de aceea au nevoie de un design care sa le confere confort, utilitate si eficienta maxima. Criteriile de selectie variaza de la client la client: raportul pret-calitate, brand, serviciile oferite de furnizor (transport, montaj, consiliere etc), timp de livrare", arata Mirela Alina Dumitru, director general InnOffice.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri