3 / 8

Tendinte in mobilierul de birou

Se pare ca, asemenea industriei fashion, si in acest domeniu al mobilierului de birou se poate vorbi de trenduri, tendinte in ceea ce priveste materialele, culorile si formele care predomina in anumite perioade. Exista insa si linii clasice, nuante si volume cu bun gust, a caror modernitate nu se pierde cu timpul. Alegerea depinde in totalitate de imaginea pe care doreste sa si-o promoveze compania si de impresia pe care vrea sa o lase celor ce-i trec pragul.

"Se recomanda ca mobilierul de birou sa fie realizat in culori complementare celor ale companiei, pentru a crea un contrast placut, proaspat, revigorant", puncteaza Diana Blinda.

In zona de office, se poate vorbi in 2008 despre o tendinta care impune culorile deschise, formele lejere si ansamblurile minimaliste. "Metalul rece – aluminiul, elementele cromate etc. – sunt foarte prezente in tot ce inseamna mobilierul pentru zona de birou", arata reprezentantul Mobexpert.

"Peretii gri si birourile prafuite de acum cativa ani au fost incet, incet inlocuite cu pete de culoare si forme din ce in ce mai indraznete. Designul minimalist, cu linii simple si elegante, este completat de atentia deosebita acordata detaliilor"
, explica Mirela Alina Dumitru.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri