2 / 3

LG Renoir

Principalul avantaj al Renoir fata de camerele foto digitale individuale este capacitatea de conexiune la retelele 3G HSDPA si Wi-Fi. Prin aceasta, timpul de asteptare pentru trimiterea fotografiilor este redus. Acestea pot fi trimise sau incarcate direct, intr-un mod mult mai simplu, de oriunde din lume. Functia geo-tagging, datorata capacitatilor A-GPS ale Renoir, permite localizarea geografica unde au fost realizate fotografiile si pozitionarea acestora pe harti online interactive.

Modurile speciale de fotografiere face ca fotografiile realizate sa aiba un look special, obtinut de obicei doar de un profesionist. Modul de fotografiere Beauty Shot reduce imperfectiunile de pe fetele persoanelor fotografiate, facandu-le mai luminoase si mai clare. Functia este atat de inteligenta incat recunoaste fetele pe care trebuie aplicat acest efect pe anumite zone. Modul Art Shot permite utilizatorilor sa foloseasca o serie de efecte prestabilite, pentru modificari simple precum alb si negru, sau unele mai putin obisnuite si nuantate, precum tonuri calde sau reci.

Renoir este primul terminal disponibil pe piata globala care include Dolby Mobile, o serie integrata de tehnologii audio care asigura o claritate a sunetului si bass puternic pentru o experienta nemaiintalnita in ascultarea muzicii.
Inregistrare video se realizeaza cu Renoir in slow-motion, la 120 cadre pe secunda, sau de comprimare a inregistrarii evenimentelor lungi, folosind o inregistrare la cinci cadre pe secunda. Prin suportul incorporat pentru vizualizarea filmelor DivX si Xvid, Renoir permite ore intregi de divertisment.

Ca si in cazul fotografiilor, Renoir permite incarcarea oricarui continut creat, de la fisiere audio, video sau text, prin intermediul retelelor 3G HSDPA sau Wi-Fi. Renoir ofera o experienta completa web 2.0, permitand folosirea aplicatiilor web, inclusive a celor care necesita GPS.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri