3 / 5

Mihai Ceciu - Ceasuri de lux pre-owned

Magazinul Antic Horologium, inaugurat pe 26 septembrie de catre Mihai Ceciu, cotat printre primii zece ceasornicari din lume potrivit OWME Standards, aduce in Romania conceptul de magazin de ceasuri de lux pre-owned.

Decizia de a deschide un magazin de ceasuri pre-owned a fost in primul rand determinata de clientii laboratorului care, incredintandu-le ceasurile pentru reconditionare, le-au solicitat si acest serviciu.

Astfel, magazinul se adreseaza atat colectionarilor, cat si celor care vor sa fie in pas cu moda. “Pentru colectionari conteaza foarte mult mecanismul, pentru trend-victims, brandul. Oamenii isi doresc sa isi schimbe ceasurile cat mai des. Piata ceasurilor de lux este in continua crestere, iar acum patru ani nu aveau succes”, a motivat acesta deschiderea magazinului.

Cu modele de ceasuri ce depasesc pretul de 35.000 euro, Mihai Ceciu este de parere ca aceasta nisa a pietei de lux, reprezentata atat de comercializarea ceasurilor pre-owned, cat si de serviciile specializate de service, va ramane una atractiva indiferent de contextul economico-financiar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri