2 / 6

Servicii VIP

Cu siguranta exista solutii si mai confortabile decat business class-ul. Clientii cu pretentii si bugete pe masura pot inchiria avioane private. Un avion de 8 locuri, care face un zbor intre doua destinatii europene cum ar fi, de exemplu, Bucuresti –Nisa si retur poate fi inchiriat pentru aproximativ 12.000 de euro.

Daca insa clientul isi doreste sa zboare cu un private jet rapid si de lux, o calatorie pe ruta Bucuresti-Nisa si retur poate ajunge la pretul de 35.000 euro pentru opt persoane.

Exista in pachetul oferit servicii de VIP, transfer cu limuzina de la scara avionului la hotelul ales sau sampanie in masina si in avion. In acest caz, o varianta reprezinta achizitionarea unui card care da dreptul la 25 de ore de zbor timp de 2 ani, pe orice ruta aleasa si rezervata din timp. Astfel, pretul unei ore de zbor este de aproximativ 5.000 de euro. Avioanele pot avea diferite grade de confort interior. In functie de model si capacitate, preturile variaza intre 129.000 si 373.000 euro pentru 25 ore de zbor.

Atunci cand vine vorba de cazare, Cristian Francu este de parere ca un hotel de lux, foarte scump, ireprosabil din punctul de vedere al serviciilor si chiar opulent, nu trebuie sa fie neaparat celebrul Burj Al Arab, cunoscut ca fiind singurul hotel de 7 stele din lume, unde Apartamentul Regal include un lift personal, cinematograf propriu si echipament electronic de ultima ora. Astfel, el recomanda si alte apartamente de lux, unice, cu tarife de mii de euro pe noapte, dar in Europa. Printre acestea se numara Apartamentul Prezidential din Hotel de Crillon, Paris sau Apartamentul Prezidential din hotel Adlon Kempinski, Berlin.

De aceeasi parere este si Sorin Vaduvoiu Manager Executiv Perfect Tour (foto):

Contrar asteptarilor nu trebuie sa cautam la capatul lumii cele mai scumpe destinatii. Doar in Europa pot mentiona Monte Carlo sau Porto Cervo, Sardinia ca destinatii de lux, unde o camera de hotel de cinci stele ajunge in plin sezon la 2.500 de euro pe noapte".

La acestea, el adauga destinatii exotice cu servicii la superlativ si preturi pe masura precum Insulele Seychelles din Oceanul Indian, Mauritius, Tahiti, in Polinezia Franceza, sau Bora Bora.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri