5 / 6

Mihaela Glavan: Pasiuni si hobby-uri

Dintre toate categoriile de incaltaminte pe care le creeaza, Mihaela Glavan recunoaste ca ii face placere, in mod deosebit, sa lucreze la cizme si sandale, modelul sau preferat dintre cele ce-i poarta semnatura fiind cizmele de ploaie din piele si plastic transparent. Modelul este si cel mai scump din magazin, pretul sau fiind de 700 lei.

De asemenea, marturiseste ca idolul sau in materie de design de incaltaminte este creatorul Pierre Hardy dar, in acelasi timp, recunoaste ca, atunci cand incepe lucrul la o colectie noua, nu tendintele reprezinta cel mai important element de care tine cont, ci imprimarea unei viziuni proprii.

In colectia sa primavara-vara, tema generala a fost miscarea si felul in care se descompune fiecare obiect in miscare intr-o forma geometrica, transpusa apoi in design-ul final al pantofilor. In ceea ce priveste culorile, au predominat nuante de nud, alb, turcoaz, albastru si verde.

In afara de meseria pe care o practica din pasiune, Mihaela Glavan este atrasa si de domenii precum designul interior si arhitectura, iar in timpul liber incearca sa ajunga cat mai des pe partie pentru a practica snowboarding-ul.

“In vacante ma duc mereu spre munti, unde se poate practica schiul si snowboarding-ul dar, nu am o destinatie preferata, ci imi doresc sa vizitez cat mai multe locuri. Cred ca cel mai mult mi-ar placea sa vizitez India”, conchide designerul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri