1 / 4

Concept si servicii

Bucharest Hubb va reprezenta sediul freelancer-ilor si al investitorilor din domeniul online, in schimbul unei taxe de membru de 99 de euro, dar si un loc de intalnire pentru demararea de proiecte pe acest segment de piata.

Dupa o investitie initiala de 50.000 de euro, Seed Money a dezvoltat conceptul Bucharest Hubb, un loc de intalnire pentru specialistii si antreprenorii din mediul online, destinat atat start-up-urilor – care nu au inca resurse pentru inchirierea unui birou -, cat si celor care doresc astfel sa intre in legatura cu persoane care activeaza pe acest segment de piata.

Cladirea are o suprafata de 800 metri patrati si ofera 200 de spatii de lucru, la care se adauga 2 sali de intalniri, o camera de brainstorming si o sala de conferinte de 60 de locuri, si poate gazdui in jur de 400-500 membri sau 200-250 de persoane care sa lucreze in acelasi timp in cladire.

“Plecand de la conceptul de crowd intelligence si tinand cont de faptul ca nivelul de performanta profesionala a fiecaruia creste pe masura ce este inconjurata de persoane mai competente, am vrut sa cream un mediu in care aceste persoane sa interactioneze”, declara, pentru Wall-Street, Victor Anastasiu (foto) co-fondator Seed Money si Bucharest Hubb.

De asemenea, el considera ca acest mediu poate fi creat doar aducand in acelasi loc jucatori din mediul online care sa-si imparta spatiul de lucru, sa-si tina aici conferintele si intalnirile de afaceri, sa-si invite clientii si sa-si prezinte produse, facilitati de care pot beneficia membrii 24 de ore pe zi, in schimbul sumei de 99 euro pe luna.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri