3 / 4

Planuri de extindere

In ceea ce priveste lansarea unei astfel de afaceri in vreme de criza, Victor Anastasiu declara ca, din activitatea sa la Seed Money, observa ca piata careia se adreseaza nu a fost afectata de contextul economic actual si considera ca, atunci cand Bucharest Hubb se va afla in plina ascensiune, criza va tine de domeniul trecutului.

Mai mult decat atat, fondatorii au planuri de dezvoltare, conditionate insa de impactul pe care il va avea si de capacitatea de a atrage membri.

“Noi mai avem doua corpuri vecine pe care intentionam sa le deschidem pe rand in functie de fluxul de membri. In plus, vrem sa deschidem un spatiu de relaxare, o sala de gimnastica si o terasa in curte pe timp de vara”, declara Cristina Bleoju.

In ceea ce priveste planurile facute la nivelul calitativ al afacerii, Cristina Bleoju spune ca, actionand pe o piata destul de putin dezvoltata in Romania, isi propun sa stabileasca un contact intre profesionistii din domeniul online, astfel incat, in decurs de cativa ani, sa initieze proiecte mult mai valoroase decat in prezent. In acelasi timp, isi propun atragerea investitorilor straini, care sa participe aici la evenimente de interes pentru ei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri