2 / 4

Sticle personalizate pentru Casa Alba

In plus, bistriteanul afirma ca nu vinde niciodata sticlele de palinca separat, ci ofera intregul serviciu de degustare. El dezminte astfel articolele din presa, conform carora anumite personalitati au cumparat doar o sticla de palinca pentru pretul de 40.000 de euro.

“Intr-adevar, aceste sticle au ajuns la Casa Alba, la formatia U2 sau la Arnold Schwarzenegger, insa nu le-au cumparat ei. A fost doar un cadou din partea noastra, sticle personalizate, gravate si licori rare, traditionale romanesti”, marturiseste Danciu.

El spune ca astfel de sticle au ajuns si la primari celebri, diplomati, sau ambasadori, insa prefera sa nu dezvaluie numele lor. De asemenea, pe langa cadouri, unele sticle au fost donate pentru licitatii desfasurate cu scopul de strangere de fonduri pentru anumite categorii de oameni defavorizati.

Cu toate acestea, cea mai valoroasa colectie personala este “Apusul Epocii de Aur”, compusa din 15 sticle rare – din anii `48, `49, `50, `70 - si evaluata de catre experti de la Londra la pretul de 200.000 de euro.

Colectiile pe care le prezinta sunt exclusiviste, atat in ceea ce priveste continutul, cat si aspectul sticlei lucrata manual, astfel ca Doru Danciu se simte precum un bijutier care lucreaza produse unicate si respinge productia de serie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri