8 / 9

Trafic.ro: Vom ramane liderul “de facto” in furnizarea de servicii de contorizare online

Mihai Serea, Project Manager Trafic.ro, spune ca decizia publisherilor de a opta exclusiv pentru SATI nu va avea niciun impact asupra afacerilor Netbridge Development, companie care detine trafic.ro.

“Adevarul este acela ca, strategia de dezvoltare a trafic.ro tine cont de acest aspect, insa personal, cred ca atitudinea potrivita este aceea de a-i acorda dimensiunea potrivita. Aceste declaratii vor fi privite obiectiv ca pe o suita de instrumente de marketing in incercarea de a legitima SATI, ca serviciu concurent pentru trafic.ro”, declara Mihai Serea.

Fara a fi “adeptul unei confruntari trafic.ro vs. SATI”, Serea sustine ca “realitatea obiectiva, fara spin si fara loc de interpretari, este aceea ca trafic.ro este si va ramane liderul «de facto» in domeniul furnizarii de servicii de contorizare online din Romania, fapt atestat obiectiv de cele 50.000 de site-uri care utilizeaza serviciile trafic.ro”.

“La prima vedere, strict obiectiv, parasirea unui sistem transparent, deschis, cu 8 ani de experienta si un numar de 50.000 de clienti din peste 30 de categorii, cu clasamente si statistici in timp real, in favoarea unui sistem inchis, care monitorizeaza doar 300 de web-site-uri, cu statistici rudimentare si doar 1 an de existenta, mi se pare o involutie”, adauga Mihai Serea.

In consecinta, compania va analiza motivele reale care au stat la baza acestei decizii, urmand sa continue dezvoltarea serviciilor trafic.ro “avand ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor utilizatorilor proprii”.

Lansat in septembrie 2000, Trafic.ro este instrumentul de monitorizare a audientei folosit de majoritatea site-urilor din Romania. Trafic.ro este un serviciu dezvoltat de compania Netbridge Development in cadrul Diviziei de Analiza Web. Din luna mai 2006, serviciul Trafic.ro este certificat de TRUSTe, autoritatea internationala in domeniul bunelor practici de colectare a informatiilor prin Internet.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri